SPREK BEDRIFT

Framtiden ligger i fornybar energi. Denne energien starter alltid med oss selv. Sprek Norge ønsker å gi deres ansatte mer energi og økt livskraft gjennom lidenskapelig engasjement og høy faglig kompetanse.

Dette er noen av kundene vi har levert tjenester til: Lyse Energi, DNB, Volvo Kverneland Bil, Danske bank, Deloitte, Stavanger kommune, Spirit Energy, Sparebank 1 Regnskapshuset, Skretting, Stavanger konserthus.

Vi har også erfaring fra et større forskningsprosjekt i regi av Universitetet i Stavanger. Her hadde vi ansvaret testing og analyse av deltakernes kroppssammensetning ved hjelp av måleinstrumentet InBody770.

FRISKE OG MOTIVERTE ANSATTE?

Vi skreddersyr opplegget og finner de beste løsningene for din bedrift. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Hilsen Cato Tjåland,
Daglig leder i Sprek Norge AS

  KROPPSANALYSE MED INBODY770

  Sprek Norge kan tilby kroppsanalyser med det medisinske instrumentet InBody770. Dette regnes som markedets mest nøyaktige og brukes blant annet av flere av de største sykehusene i landet og NTNU. Jevnlige analyser har vist seg å være veldig motiverende og bevisstgjørende i forhold til egen helse. Ut ifra resultatene kan vi hjelpe den enkelte med å skreddersy trening – og kostholdsopplegg. Utstyret er mobilt og lett å ta med til din bedrift.
  image

  TEAMBUILDING / EVENTS

  Sprek Norge har lang erfaring med å skreddersy og gjennomføre arrangementer både for store og små grupper. Målet vårt er å skape gode og kraftfulle opplevelser. Vi holder til i fantastiske omgivelser hos FOMO på Forus. Her kan vi tilby både møterom, ulike aktiviteter (blant annet trening/yoga og Escape Room) og matservering med alle rettigheter.
  image

  UTETRENING

  Utetrening har de siste årene blitt mer og mer populært. Våre dyktige instruktører kommer gjerne til dere og gjennomfører treninger i nærområdet. Blant våre mest populære aktiviteter er sirkeltrening og løping. For tiden arrangerer vi utetrening både i Bjergstedparken i Stavanger og hos FOMO på Forus. Øktene passer for alle nivåer. Vi tilbyr også yogaklasse.
  image

  KURS I LØPSTEKNIKK

  Våre instruktører har bakgrunn som aktive utøvere og har gjennom flere år utviklet unike kunnskaper innenfor løpsteknikk. Kurset er midt i blinken for den som ønsker inspirasjon og tips til å forbedre løpeteknikken. Ved å gjøre små justeringer kan en oppnå et mer effektivt løpesteg og redusere skaderisikoen. Kurset består av en teoretisk del (30 min) og en praktisk del (60 min). Passer for alle nivåer.
  image

  FOREDRAG

  Vi tilbyr foredrag innenfor ulike temaer relatert til trening og helse. I tillegg til egne foredragsholdere, har vi brukt kjente navn som Raphael Poireè, Yngvar Andersen, Berit Nordstrand, Anders Aukland og Ole Petter Hjelle.

  Her er noen av våre mest populære foredrag:
  • «Pust deg til økt livskraft»
  • «Effektiv styrketrening for kontorkroppen»
  • «Smart mat, effektiv trening»
  image

  Siste nytt fra Sprek Norge

  2. juni, 2021

  Velkommen til Sprek Norge!

  Med lidenskap og høy faglig kompetanse skal vi bidra til å gjøre Norge litt sprekere.

  27. mai, 2021

  Tips for å unngå løpeskader

  Få tips som kan redusere skaderisikoen og gjøre deg til en enda bedre løper.

  18. mai, 2021

  FitCamp – programmet for 2021

  Det er en stor glede å presentere programmet for 2021.

  © 2021 SPREK NORGE AS | ALL RIGHTS RESERVED | DEVELOPED BY MEDIA PERFORMANCE. PLEASE REPORT ANY ERROR ON THIS WEBSITE BY CLICKING HERE.