SPREK BEDRIFT

Framtiden ligger i fornybar energi. Denne energien starter alltid med oss selv. Sprek Norge ønsker å gi deres ansatte mer energi og økt livskraft gjennom lidenskapelig engasjement og høy faglig kompetanse.

Vi har et stort «VERKTØYSKRIN» med blant annet bedriftstrening, kroppsanalyse, motivasjonskampanjer, foredrag, teambuilding, kondisjonstesting og blodtrykksmåling. Vi arrangerer egne helsedager med ulike elementer tilpasset bedriftens ønsker og behov.

Dette er noen av kundene vi har levert tjenester til: Lyse Energi, DNB, Volvo Kverneland Bil, Danske bank, Sandnes Sparebank, Deloitte, Stavanger kommune, Sval Energi, Sparebank 1 Regnskapshuset, Skretting, Stavanger konserthus.

Vi har også erfaring fra et større forskningsprosjekt i regi av Universitetet i Stavanger. Her har vi ved flere anledninger hatt ansvaret for testing og analyse av deltakernes kroppssammensetning ved hjelp av det medisinske måleinstrumentet InBody770.

FRISKE OG MOTIVERTE ANSATTE?

Vi skreddersyr opplegget og finner de beste løsningene for din bedrift. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Hilsen Cato Tjåland,

Daglig leder i Sprek Norge AS

  KROPPSANALYSE MED INBODY770

  Sprek Norge kan tilby kroppsanalyser med det medisinske instrumentet InBody770. Dette regnes som markedets mest nøyaktige og brukes blant annet av flere av de største sykehusene i landet og NTNU. Jevnlige analyser har vist seg å være veldig motiverende og bevisstgjørende i forhold til egen helse. Ut ifra resultatene kan vi hjelpe den enkelte med å skreddersy trening – og kostholdsopplegg. Utstyret er mobilt og lett å ta med til din bedrift.
  image

  TEAMBUILDING / EVENTS

  Sprek Norge har lang erfaring med å skreddersy og gjennomføre arrangementer både for store og små grupper. Målet vårt er å skape gode og kraftfulle opplevelser. Vi holder til i fantastiske omgivelser hos FOMO på Forus. Her kan vi tilby både møterom, ulike aktiviteter (blant annet trening/yoga og Escape Room) og matservering med alle rettigheter.
  image

  UTETRENING

  Utetrening har de siste årene blitt mer og mer populært. Våre dyktige instruktører kommer gjerne til dere og gjennomfører treninger i nærområdet. Blant våre mest populære aktiviteter er sirkeltrening og løping. For tiden arrangerer vi utetrening både i Bjergstedparken i Stavanger og hos FOMO på Forus. Øktene passer for alle nivåer. Vi tilbyr også yogaklasse.
  image

  KURS I LØPSTEKNIKK

  Våre instruktører har bakgrunn som aktive utøvere og har gjennom flere år utviklet unike kunnskaper innenfor løpsteknikk. Kurset er midt i blinken for den som ønsker inspirasjon og tips til å forbedre løpeteknikken. Ved å gjøre små justeringer kan en oppnå et mer effektivt løpesteg og redusere skaderisikoen. Kurset består av en teoretisk del (30 min) og en praktisk del (60 min). Passer for alle nivåer.
  image

  FOREDRAG

  Vi tilbyr foredrag innenfor ulike temaer relatert til trening og helse. I tillegg til egne foredragsholdere, har vi brukt kjente navn som Ole Petter Hjelle, Raphael Poireè, Yngvar Andersen, Berit Nordstrand og Anders Aukland.

  Her er to av våre mest populære foredrag:
  • «Pust deg til økt livskraft»
  • «Smart trening for tidsklemma»
  image

  Siste nytt fra Sprek Norge

  15. desember, 2022

  Velkommen til kjekk, effektiv og sosial utetrening!

  Utetrening med Sprek Norge er i skuddet som aldri før, og mange trener nå med oss året […]

  3. november, 2022

  Kjenner du din makspuls?

  Sprek Norge skreddersyr mange treningsprogram i løpet av året. Når vi lager opplegg for kondisjonsutøvere, kan det […]

  7. mars, 2022

  BLI EN SUPERLØPER MED SMART INTERVALLTRENING!

  Er du blant dem som ikke orker tanken på intervalltrening, rett og slett fordi du tidligere har […]

  25. januar, 2022

  Intervju med Siri Tuseth

  Siden oppstarten vår har vi samarbeidet tett med grunnleggeren av Satya Yoga, Siri Tuseth. Siri er gründer […]

  20. januar, 2022

  Velkommen til Sprek Norge – milå!

  Lørdag 12. februar inviterer Robust Trening & Fysioterapi til løpefest på Bryne! Som samarbeidspartner har vi fått […]

  2. juni, 2021

  Velkommen til Sprek Norge!

  Med lidenskap og høy faglig kompetanse skal vi bidra til å gjøre Norge litt sprekere.

  27. mai, 2021

  Tips for å unngå løpeskader

  Få tips som kan redusere skaderisikoen og gjøre deg til en enda bedre løper.

  18. mai, 2021

  FitCamp – programmet for 2021

  Det er en stor glede å presentere programmet for 2021.

  © 2022 SPREK NORGE AS | ALL RIGHTS RESERVED | DEVELOPED BY MEDIA PERFORMANCE. PLEASE REPORT ANY ERROR ON THIS WEBSITE BY CLICKING HERE.