SPREK BEDRIFT

Økt livskraft gjennom lidenskapelig engasjement og høy faglig kompetanse!

Det snakkes mye om vindkraft og vannkraft for tiden. Den kanskje aller viktigste kraften ligger imidlertid i oss selv, nemlig LIVSKRAFT!

I Sprek Norge pleier vi å sammenlikne de ansatte i en bedrift med små kraftverk. At alle skal yte 100 % hele tiden, er ikke realistisk. Men å få ut potensialet hos mange i enda større grad –  ja det er fullt mulig! 3 ting har vist seg å være spesielt viktige med tanke på produksjonen av LIVSKRAFT – nemlig fysisk aktivitet, søvn og mat. En god balanse mellom disse gir bedre helse, som igjen er essensielt for å kunne gi en stabil høy kraftproduksjon. En bedre helse for den enkelte ansatt vil igjen resultere i bedre helse for bedriften i form av økt produktivitet og bedret konkurranseevne!

Det er viktig å nå de i bedriften som trenger det mest, for det er her det virkelig store potensialet ligger. Mange ønsker å gjøre livsstilsendringer, men i praksis har det vist seg å være veldig vanskelig å opprettholde nye vaner over tid.

NYHET! Sprek Norge har de siste 12 månedene vært med på utviklingen av motivasjonsprogrammet Spreking. Nå er det endelig klart! Programmet skal øke folks sjanse RADIKALT for å lykkes med å innarbeide varige treningsvaner. Det geniale er at alle kan delta, uavhengig av nivå. Her kan du lese MER

Vi har spisskompetanse gjennom mer enn 10 års erfaring. Sprek Norge kan mennesker, og vi vet hvor viktig det er å ha en «rød tråd» når man setter i gang tiltak i en bedrift. Det er lett å bli motivert, men også lett å miste motivasjonen.

Vårt “VERKTØYSKRIN” inneholder blant annet motivasjonskampanjer, medisinsk kroppsanalyse, gruppetrening, foredrag, teambuilding, kondisjonstesting og blodtrykksmåling. Vi arrangerer også egne helsedager med ulike elementer fra «verktøyskrinet» tilpasset bedriftens ønsker og behov.

Sprek Norge samarbeider med flere av landets fremste helseeksperter. Blant disse er hjerneforsker Ole Petter Hjelle og Professor Fahri Saatcioglu fra Universitetet i Oslo

Vi har også vært involvert i flere forskningsprosjekt i regi av Universitetet i Stavanger. Her har vi blant annet gjennomført medisinske målinger av muskelmasse og fettmengde rundt indre organer.

Dette er noen av kundene vi har levert tjenester til: Lyse Energi, Vår Energi, DNB, Volvo Kverneland Bil, Danske bank, Sandnes Sparebank, Deloitte, Stavanger kommune, Sval Energi, Sparebank 1 Regnskapshuset, Skretting, Stavanger konserthus.

 

FRISKE OG MOTIVERTE ANSATTE?

Vi skreddersyr opplegget og finner de beste løsningene for din bedrift. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Hilsen Cato Tjåland,

Daglig leder i Sprek Norge AS

  KROPPSANALYSE MED INBODY770

  Sprek Norge kan tilby kroppsanalyser med det medisinske instrumentet InBody770. Dette regnes som markedets mest nøyaktige og brukes blant annet av flere av de største sykehusene i landet og NTNU. Jevnlige analyser har vist seg å være veldig motiverende og bevisstgjørende i forhold til egen helse. Ut ifra resultatene kan vi hjelpe den enkelte med å skreddersy trening – og kostholdsopplegg. Utstyret er mobilt og lett å ta med til din bedrift.
  image

  TEAMBUILDING / EVENTS

  Sprek Norge har lang erfaring med å skreddersy og gjennomføre arrangementer både for store og små grupper. Målet vårt er å skape gode og kraftfulle opplevelser. Vi holder til i fantastiske omgivelser hos FOMO på Forus. Her kan vi tilby både møterom, ulike aktiviteter (blant annet trening/yoga og Escape Room) og matservering med alle rettigheter.
  image

  UTETRENING

  Utetrening har de siste årene blitt mer og mer populært. Våre dyktige instruktører kommer gjerne til dere og gjennomfører treninger i nærområdet. Blant våre mest populære aktiviteter er sirkeltrening og løping. For tiden arrangerer vi utetrening både i Bjergstedparken i Stavanger og hos FOMO på Forus. Øktene passer for alle nivåer. Vi tilbyr også yogaklasse.
  image

  KURS I LØPSTEKNIKK

  Våre instruktører har bakgrunn som aktive utøvere og har gjennom flere år utviklet unike kunnskaper innenfor løpsteknikk. Kurset er midt i blinken for den som ønsker inspirasjon og tips til å forbedre løpeteknikken. Ved å gjøre små justeringer kan en oppnå et mer effektivt løpesteg og redusere skaderisikoen. Kurset består av en teoretisk del (30 min) og en praktisk del (60 min). Passer for alle nivåer.
  image

  FOREDRAG

  Vi tilbyr foredrag innenfor ulike temaer relatert til trening og helse. I tillegg til egne foredragsholdere, har vi brukt kjente navn som Ole Petter Hjelle, Raphael Poireè, Yngvar Andersen, Berit Nordstrand og Anders Aukland.

  Her er to av våre mest populære foredrag:
  • «Pust deg til økt livskraft»
  • «Smart trening for tidsklemma»
  image

  Siste nytt fra Sprek Norge

  6. May, 2024

  FitCamp treningsreise – mer enn bare trening!

  En FitCamp treningsreise til Spania med Sprek Norge handler om så mye mer enn trening. Det er […]

  6. April, 2024

  Fysisk aktivitet bedrer hukommelsen!

  Visste du at hjernen er avhengig av fysisk aktivitet for å fungere optimalt? Alle deler av hjernen […]

  7. December, 2023

  Sprek Norge Convention 2024

  Lørdag 20. april går Sprek Norge Convention av stabelen i Stavanger! Du kan velge mellom hele 12 […]

  9. April, 2023

  Velkommen til kjekk, effektiv og sosial utetrening!

  Utetrening med Sprek Norge er i skuddet som aldri før, og mange trener nå med oss året […]

  3. November, 2022

  Kjenner du din makspuls?

  Sprek Norge skreddersyr mange treningsprogram i løpet av året. Når vi lager opplegg for kondisjonsutøvere, kan det […]

  7. March, 2022

  BLI EN SUPERLØPER MED SMART INTERVALLTRENING!

  Er du blant dem som ikke orker tanken på intervalltrening, rett og slett fordi du tidligere har […]

  25. January, 2022

  Intervju med Siri Tuseth

  Siden oppstarten vår har vi samarbeidet tett med grunnleggeren av Satya Yoga, Siri Tuseth. Siri er gründer […]

  20. January, 2022

  Velkommen til Sprek Norge – milå!

  Lørdag 12. februar inviterer Robust Trening & Fysioterapi til løpefest på Bryne! Som samarbeidspartner har vi fått […]

  2. June, 2021

  Velkommen til Sprek Norge!

  Med lidenskap og høy faglig kompetanse skal vi bidra til å gjøre Norge litt sprekere.

  © 2022 SPREK NORGE AS | ALL RIGHTS RESERVED | DEVELOPED BY MEDIA PERFORMANCE. PLEASE REPORT ANY ERROR ON THIS WEBSITE BY CLICKING HERE.