6. May, 2024

FitCamp treningsreise – mer enn bare trening!

En FitCamp treningsreise til Spania med Sprek Norge handler om så mye mer enn trening. Det er de fine menneskemøtene, den gode maten, det flotte samholdet. Her er det du som står i fokus. Vi vil gi alt for å gi deg de aller beste opplevelser på våre treningsreiser. Her får du tid å pleie deg selv, og du kan være akkurat så sosial som du ønsker. En treningsreise med Sprek Norge skal være en fin balanse mellom aktivitet og avkobling. «Vi skal yte og nyte om hverandre»

Du bor flott på et av våre samarbeidshoteller i Altea eller Lloret De Mar utenfor Barcelona.  Full pensjon er alltid inkludert.

Uken er fylt med variert trening, vandreturer, sosialt samvær og gode gastronomiske opplevelser! Det blir også arrangert dagsturer for de som vil bli med.

Våre treningsreiser passer for alle nivåer og aldersgrupper, både kvinner og menn. Du kan reise sammen med noen eller alene. Vi blir fort en sammensveiset gjeng som gjør mye kjekt sammen i løpet av uka😃

Hva er inkludert i prisen

Hva er ikke inkludert?

MEN vi tar oss av organiseringen av transport fra og til flyplass, så det eneste vi trenger fra deg er flightinfo (hvor du reiser fra og når du lander).

Hvordan er det egentlig å være på treningsreise med oss??? 😀

Sjekk ut videoen. Den sier mye om hvordan vi har det på turene våre: SE VIDEO

Her kan du lese mer om våre FitCamper: SE HER

Har du spørsmål må du ikke nøle med å ta kontakt: post@spreknorge.no

DEL MED EN VENN

© 2022 SPREK NORGE AS | ALL RIGHTS RESERVED | DEVELOPED BY MEDIA PERFORMANCE. PLEASE REPORT ANY ERROR ON THIS WEBSITE BY CLICKING HERE.