Utetrening i Vålandskogen

Stadig lysere kvelder innbyr til trening ute! Vi har fått 4 ledige plasser på mandagsgruppen i Vålandskogen kl 17.00. Oppstart er mandag 6. februar.

Kl 17.00 – 17.45

Pris: kr 1050,-

Frammøte: ved Vålandstårnet

Det blir 8 økter til sammen, og vi holder på fram til påsken. Det legges opp til treningsfri i vinterferien.

HVA KAN DU FORVENTE DEG?

Du får bli med på en skikkelig kjekk og effektiv sirkeltrening som vil utfordre deg både i forhold til styrke og kondisjon. Øvelsene blir tilpasset slik at alle kan delta uavhengig av nivå. Pausene brukes til å forflytte seg til neste aktivitet. Vi bruker egen kroppsvekt og enkle hjelpemidler som tau, strikker osv.

 

Erfaringsmessig synes mange det er ekstra motiverende å trene sammen med andre, og da øker også sjansen for at man klarer å holde på de gode treningsvanene.

 

Instruktør er Cato Tjåland. Cato er daglig leder i Sprek Norge og har de siste årene instruert og holdt foredrag på nærmere 200 treningsevents i Norge og utlandet. Han har ved flere anledninger vært testansvarlig for forskningsprosjekter i regi av Universitetet i Stavanger. Sammen med Yngvar Andersen er han arkitekten bak treningstauet «FitRope».

Hvem passer dette for?

Det fine med disse treningsøktene er at øvelsene blir tilpasset slik at alle får utfordring på sitt nivå. I tillegg til egen kroppsvekt brukes det enkelt utstyr, blant annet ulike typer treningsstrikk + treningsmatter.

 

TRENING FOR ALLE!

Utetreningene til Sprek Norge passer for alle, helt uavhengig av nivå! Har du et «kranglete» kne eller en vond skulder har vi alltid alternative øvelser som du kan gjøre.

Les mer

Fysisk aktivitet - verdens beste medisin!

Kjekk, effektiv og sosial utetrening!

© 2022 SPREK NORGE AS | ALL RIGHTS RESERVED | DEVELOPED BY MEDIA PERFORMANCE. PLEASE REPORT ANY ERROR ON THIS WEBSITE BY CLICKING HERE.