UTETRENING I STAVANGER OG SANDNES

Vi setter opp nye grupper med utetrening i Stavanger og Sandnes etter påske.

Oppstart er mandag 15 april, onsdag 17. april og torsdag 18. april.

VELG MELLOM

STAVANGER
-mandager kl 17.00 – 17.45 (FULLBOOKET)
-mandager kl 18.00 – 18.45 (FULLBOOKET)
-onsdager kl 18.00 – 18.45 (5 LEDIGE)
-torsdager kl 17.00 – 17.45 (2 LEDIGE)
-torsdager kl 18.00 – 18.45 (7 LEDIGE)

SANDNES
-mandager kl 18.00 – 18.45 (FULLBOOKET)
-torsdager kl 18.00 – 18.45 (7 LEDIGE)

Vi holder på fram til skoleferien starter. Siste trening blir mandag 17, onsdag 19. torsdag 20. juni.

Pris for 9 ganger:  kr 1250,- 

 

  • Frammøtested Stavanger: ved Vålandstårnet
  • Frammøtested Sandnes: grusbanen ved Rema 1000 på Austrått

Instruktører i Stavanger er Cato Tjåland (mandager og torsdager) og Inger Eik Ravndal (onsdager)

Instruktør i Sandnes er Marianne Linjord

Cato er daglig leder i Sprek Norge og har de siste årene instruert og holdt foredrag på nærmere 200 treningscamper i Norge og utlandet. Sammen med treningsguru Yngvar Andersen står han bak utviklingen av treningstauet, FitRope. Han er i sitt ess når han får formidle treningsglede og inspirere deg til å yte det lille ekstra.

Inger har jobbet med trening de siste 20 årene og er en del av trenerteamet til Naardic sammen med blant andre “treningslege” Ole Petter Hjelle. Det er bare å glede seg til å oppleve henne. Vi kan love noen skikkelig effektive økter fylt med humor og glede.

Marianne er en del av Kari Traas Urban Training – team. Hun har lang fartstid i treningsbransjen både som gruppetreningsinstruktør og personlig trener. Marianne har også instruert på flere treningscamper i utlandet, blant annet sammen med Yngvar Andersen. Hun brenner for å gi folk gode treningsopplevelser, uavhengig av hvilket nivå man er på!

HVA KAN DU FORVENTE DEG?

Du får bli med på en skikkelig kjekk og effektiv sirkeltrening som vil utfordre deg både i forhold til styrke og kondisjon. Øvelsene blir tilpasset slik at alle kan delta uavhengig av nivå. Pausene brukes til å forflytte seg til neste aktivitet. Vi bruker egen kroppsvekt og enkle hjelpemidler som tau, strikker osv.

 

Erfaringsmessig synes mange det er ekstra motiverende å trene sammen med andre, og da øker også sjansen for at man klarer å holde på de gode treningsvanene.

Hvem passer dette for?

Det fine med disse treningsøktene er at øvelsene blir tilpasset slik at alle får utfordring på sitt nivå. I tillegg til egen kroppsvekt brukes det enkelt utstyr, blant annet ulike typer treningsstrikk + treningsmatter.

 

TRENING FOR ALLE!

Utetreningene til Sprek Norge passer for alle nivåer, både kvinner og menn. Har du et “kranglete” kne eller en vond skulder har vi alltid alternative øvelser som du kan gjøre.

Les mer

Fysisk aktivitet - verdens beste medisin!

Kjekk, effektiv og sosial utetrening!

© 2022 SPREK NORGE AS | ALL RIGHTS RESERVED | DEVELOPED BY MEDIA PERFORMANCE. PLEASE REPORT ANY ERROR ON THIS WEBSITE BY CLICKING HERE.