Program

Det begynte i 2014, da vi for aller første gang arrangerte treningsweekend med Yngvar Andersen i Sirdal. Siden da har mer enn 4000 kvinner og menn har vært med oss på treningsreise til Geilo, Sirdal, Norefjell og Altea i Spania. Høres det fristende ut med en weekend eller hel uke fylt med trening, fjellturer, yoga, deilig mat, SPA og sosialt samvær med gode folk? FitCamp passer for alle, uavhengig av nivå. Vi skal yte og nyte om hverandre.

LES MER

Vi har lang erfaring med å skreddersy og levere tjenester til både store og små bedrifter. Målet vårt er å skape gode og kraftfulle opplevelser. Vi tilbyr blant annet medisinsk kroppsanalyse, utetrening, teambuilding og foredrag.

Sprek Norge holder til i fantastiske omgivelser hos FOMO på Forus. Her kan vi tilby både møterom, ulike aktiviteter (blant annet trening/yoga og Escape Room) og matservering med alle rettigheter.

LES MER

© 2022 SPREK NORGE AS | ALL RIGHTS RESERVED | DEVELOPED BY MEDIA PERFORMANCE. PLEASE REPORT ANY ERROR ON THIS WEBSITE BY CLICKING HERE.