9. April, 2023

Velkommen til kjekk, effektiv og sosial utetrening!

Utetrening med Sprek Norge er i skuddet som aldri før, og mange trener nå med oss året rundt!

Foreløpig har vi kun grupper i Stavanger, men til neste år er planen å kjøre helårstrening flere steder i landet. Instruktør i Stavanger er Cato Tjåland. Sammen med treningsguru Yngvar Andersen står han bak utviklingen av treningstauet, FitRope. Cato har instruert på nærmere 200 treningscamper i Norge og utlandet de siste årene, og er kjent som en meget dyktig og motiverende trener. Cato er i sitt ess når han får formidle treningsglede og inspirere deg til å yte det lille ekstra.

Her har vi svart på noe av det folk pleier å lure på:

Hva slags trening?
Du får være med på en kjekk og effektiv sirkeltrening der det legges opp til en kombinasjon av styrke og kondisjon. Det jobbes på tid, og pausene brukes til å forflytte seg til neste øvelse.

Hvem passer dette for?
Det fine med disse timene er at øvelsene blir tilpasset slik at alle får utfordring på sitt nivå. I tillegg til egen kroppsvekt brukes det enkelt utstyr, blant annet ulike typer treningsstrikk + treningsmatter.

Hva om du har et vondt kne eller «kranglete» skulder?
“Kom med den kroppen du har”. I Sprek Norge liker vi å fokusere på den “friske” delen. Gir du beskjed til instruktør før timen/treningsperioden starter, vil du får gode alternativer til de øvelsene som evt ikke er så bra for din skulder eller ditt kne.

Er det nok med en gang i uka for å få god effekt?
Det finnes ingen fasit på hva som er det ideelle antall økter i uka, men vi pleier å si at man bør ha 2 – 3 ganger for å kunne forvente god framgang. Den gode nyheten er at man ikke trenger å trene så lenge hver gang for å få bra effekt! Har man en økt med utetrening, kan man for eksempel trene en økt alene. Eller man kan booke to ganger i uka med utetrening. OG HUSK – den beste treningen er den som faktisk gjennomføres!

Hva koster det?
Kommer litt an på hvor lang treningsperioden er og om du ønsker en eller flere økter i uka. Her kan du lese MER

Varmt velkommen skal du være!

DEL MED EN VENN

© 2022 SPREK NORGE AS | ALL RIGHTS RESERVED | DEVELOPED BY MEDIA PERFORMANCE. PLEASE REPORT ANY ERROR ON THIS WEBSITE BY CLICKING HERE.