7. December, 2023

Sprek Norge Convention 2024

Lørdag 20. april går Sprek Norge Convention av stabelen i Stavanger! Du kan velge mellom hele 12 ulike økter denne dagen.

Her kommer en timebeskrivelse som det kan være greit å lese gjennom før du gjør dine valg 🙂

Kl 10.00 – 10.45: velg mellom Pilates, HIIT Styrke og CrossFit Endurance

Pilates med Anette Bonez
Med en moderne twist på pilates, får du en klasse som utfordrer deg både i forhold til mobilitet, stabilitet og styrke. Gøy og veldig inspirerende!

HIIT Styrke (ute) med Kristian Dahl
En skikkelig kraftpakke av en time, basert på HIIT – prisippet (High-Intensity Interval Training) Økten foregår ute til fengende musikk! Det blir lagt opp til maksimal innsats i en bestemt rekkefølge, etterfulgt av korte pauser. Med fokus på utholdende styrke ved hjelp av egen kroppsvekt.

CrossFit Endurance med CrossFit Centrum
CrossFit Centrum inviteter til en skikkelig energiboost sammen med sine råeste trenere. Her vil UTHOLDENDE STYRKE OG KAPASITET bli skikkelig stimulert! Velkommen til treningsfest!

Kl 11.15 – 12.00: velg mellom Body Combat, Body Strenght – fast & slow og Tabata

Body Combat med Maren Kvia
En effektiv kondisjonstime inspirert av kampsport. Du får testet ut ulike kampsporteknikker til fengende musikk. Timen innebærer ingen nærkontakt og du behøver ingen erfaring fra kampsport. Her kan alle være med uansett nivå!

Body Strenght – fast and Slow (ute) med Anneli Bredal Dyvik
Bli med på en variert og kjekk styrketime med egen kroppsvekt. Øvelsene vil bli utført i ulikt tempo, fra veldig sakte til hurtig! Du vil garantert få gode tips til egen treningshverdag.

Tabata med CrossFit Centrum
Denne timen utfordrer både styrke, kondisjon, balanse og spenst. Det legges opp til korte og intensive arbeidsperioder for hele kroppen etter intervallprinsippet. Arbeidsperiodene kjøres i 20 sek, etterfulgt av 10. sek pause.

Kl 14.15 – 15.00: velg mellom Music & Movement, Sirkeltrening og CrossFit Strenght & Power

Music & Movement med Anneli Bredal Dyvik
På denne timen får du oppleve musikk og bevegelse i herlig harmoni. Vi skal bruke både hodet og kroppen  til å leke oss med forskjellige rytmer og ulike måter å bevege oss på. Kjekk kondisjonsøkt som passer for alle som digger å bevege seg til musikk!

Sirkeltrening (ute) med Cato Tjåland
Her får du bli med på en forrykende økt som inneholder elementer av både styrke,  kondisjon og balanse. Du vil med stor sannsynlighet få testet ut øvelser du ikke har prøvd før. Vi garanterer høy «smilepuls»!

CrossFit Strenght & Power med CrossFit Centrum
Gjør deg klar for en energisk treningsopplevelse hos CrossFit Centrum. På denne timen vil STYRKE OG KRAFT ha hovedfokus. Høy intensitet – høyt endorfinnivå!

Kl 15.30 – 16.15: velg mellom Yoga, Bakkeintervaller og Cardio & Core

Yoga med Tone Kristin Haugland
Rolig yin yoga, som er passive øvelser med litt strekk, utført med pust og stillhet. Hver posisjon holdes en liten stund for å gi tid til å roe ned kropp og sinn. Yin yoga kan være så utfordrende eller så rolig som man ønsker. En deilig avslutning for en kropp som har gitt alt i løpet av dagen. Passer for alle.

Bakkeintervaller (ute) med Stian Gilje
Erfaringsmessig presser mange seg altfor hardt når de løper intervaller. Her får du bli med på en kjekk og motiverende økt som vil hjelpe deg å komme enda et steg videre. Stian er en av distriktets fremste løpeeksperter, og vil gi deg mye god kunnskap på kjøpet!

Cardio & Core med CrossFit Centrum
Dette er en herlig kombinasjonstime som vil utfordre både kjernemuskulatur og kondisjon. Det blir kondisjonstrening med ulike verktøy, både roing, sykling, løping mm samt funksjonelle core – øvelser.

Her kan du sikre deg dagspass til EarlyBird – pris: BOOK BILLETT

 

DEL MED EN VENN

© 2022 SPREK NORGE AS | ALL RIGHTS RESERVED | DEVELOPED BY MEDIA PERFORMANCE. PLEASE REPORT ANY ERROR ON THIS WEBSITE BY CLICKING HERE.