VELKOMMEN TIL VÅRENS TRENINGSFEST!

Lørdag 20. april går årets SPREK NORGE CONVENTION av stabelen på Forus utenfor Stavanger. Vi har fylt dagen med Body Combat, Pilates, Crossfit , Bakkeintervaller, Yoga, Tabata og mye mer!

Målet er å gi deg masse ny inspirasjon og kunnskap samt en skikkelig energiboost sammen med noen av distriktets fremste instruktører.

I år kan du velge om du vil ha med eller uten lunsjbuffet og drikke. 

Kr 1090,- for dagspass med lunsjbuffet og drikke (verdi lunsj og drikke kr 300,-)

Kr 850,- for dagspass uten lunsj.

NYTT KONSEPT!
Etter lunsj får vi besøk av gjengen fra den populære Podcasten Lavterskel. Det legges det opp til en underholdende og lærerik “Skavland – setting” med spennende gjester på scenen. TEMA: Trening for tidsklemma. Hovedfokus vil være løping, men det vil også bli pratet om trening generelt – og om LIVET. Vi kan love gode historier, ny faglig faglig kunnskap og en god dose humor.

Adresse for dagen er FORUSPARKEN 2. Her har vi tilgang til supre lokaler som både passer til foredrag og treningsøkter ute og inne. Vår gode samarbeidspartner CrossFit Centrum holder til like ved, så her ligger alt til rette for at det skal bli en skikkelig treningsfest!

Du kan velge mellom 12 ulike økter denne dagen. En deilig lunsjbuffet med drikke er inkludert, men det er også mulig å booke uten lunsj. Sprek Norge Convention passer for alle nivåer, både kvinner og menn.

FACEBOOK: vi har nå opprettet et arrangement på facebook. Her kommer vi blant annet til å presentere de ulike instruktørene i tiden som kommer 🙂 LES MER

VELKOMMEN TIL SPREK NORGE CONVENTION
LØRDAG 20. APRIL KL. 09:00–16:30

En hel dag med masse ny inspirasjon og kunnskap! Passer for alle nivåer, både kvinner og menn.

 

Pris for dagspass med lunsjbuffet: kr 1090,-
Lunsjbuffeten har en verdi på kr 300,- Drikke er inkludert.

 

EarlyBird – pris for dagspass uten lunsjbuffet: kr 850,-

 

 

PROGRAMMET FOR SPREK NORGE CONVENTION

Det er mye kjekt å velge mellom. Lengre nede på siden finner du hele programmet. Det er mulig å bli med på hele 5 ulik aktiviteteter i løpet av dagen, inkludert “Skavlandsetting” etter lunsj. Timevalget gjøres når du booker billett.

PROGRAM

Innetimene vil foregår i Forusparken 2 og i CrossFit Centrum sine lokaler som ligger kun 2 minutters spasertur fra hverandre,. Utetimene vil også gjennomføres like i nærheten.

Oppmøteadresse: Forusparken 2, 4033 Stavanger
Når: 20. april kl. 09:00 – 16:00

LØRDAG 20. APRIL

09:00 – 09:50

Registrering/velkommen

10:00 – 10:45

Pilates, HIIT Styrke eller CrossFit Endurance

11:15 – 12:00

Body Combat, Body strenght - fast & slow eller Tabata

12:00 – 13:00

Lunsj og mingling

13:00 – 14:00

"Skavlandsetning" med spennende gjester på scenen. Om trening, tidsklemma, livet...

14:15 – 15.00

Music & Movement, Sirkeltrening eller CrossFit Strenght & Power

15:30 - 16.15

Yoga, Bakkeintervaller eller Cardio & Core

MER INFORMASJON

INSTRUKTØRER:
Vi har samlet noen av distriktets fremste instruktører denne dagen. Tone Kristin Haugland (Yoga), Stian Gilje (Bakkeintervaller), Anette Bonez (Pilates), Cato Tjåland (Sirkeltrening), Maren Kvia (Body Combat), Kristian Dahl (HIIT Styrke) og Anneli Bredal Dyvik (Music & Movement) er alle bekreftet. I tillegg stiller CrossFit Centrum med et skikkelig drømmeteam!

Når du booker din billett, får du også beskjed om å velge de timene du ønsker å delta på. Totalt kan du bli med på 5 ulike aktiviteter gjennom dagen.

Vi har opprettet et arrangement på FACEBOOK der vi blant annet kommer til å legge ut praktisk informasjon og gi en presentasjon av alle instruktørene. Du finner det ved å klikke HER

Lurer du på noe, så ikke nøl med å ta kontakt.
Send en mail til post@spreknorge.no
Eller slå gjerne på tråden, tlf: 40 86 13 35

VI GLEDER OSS TIL Å SE DEG PÅ ÅRETS SPREK NORGE CONVENTION!

ADRESSE: FORUSPARKEN 2, 4033 STAVANGER
NÅR: LØRDAG 20. APRIL

FØLG MED PÅ VÅR FACEBOOK-SIDE >>

© 2022 SPREK NORGE AS | ALL RIGHTS RESERVED | DEVELOPED BY MEDIA PERFORMANCE. PLEASE REPORT ANY ERROR ON THIS WEBSITE BY CLICKING HERE.