BLI SPREK NORGE – MEDLEM

SOM MEDLEM FÅR DU SISTE NYTT OM EVENTER, SPESIALPRIS PÅ VÅRE TRENINGSREISER I NORGE OG SPANIA, RABATT PÅ TRENINGSTØY OG TILGANG PÅ EKSKLUSIVE ARTIKLER MED TIPS OG INSPIRASJON.

Medlemsbrev:
En gang i måneden vil du motta et inspirerende medlemsbrev med både spennende faglig innhold og gode tilbud.
– Vi har mange dyktige fagfolk i ryggen som skal bidra med gode tips og inspirerende fagartikler
– I brevet vil du også få siste nytt om treningsreiser, utetrening og foredrag! Vi tilbyr deg ekstra fordelaktige priser som ingen andre får tilgang til.
– Vi har vår egen nettbutikk, Sportshop.no, med blant annet prisvinnende treningstøy og sko. Her får du 25 % fast rabatt. En gang iblant vil vi også gi egne spesialtilbud som varer i et begrenset tidsrom.

Medlemstur:
Vi arrangerer en årlig medlemstur der vi stiller med våre fremste instruktører. Det blir trening, fjellturer, yoga, deilig mat og sosialt samvær. Mer informasjon om neste tur kommer i starten av 2022.

BLI MEDLEM

Vi setter stor pris på våre medlemmer. Som medlem vil du få siste nytt om eventer, unike tilbud og inspirerende artikler med gode tips. Sammen skal vi bidra til å gjøre Norge litt sprekere!

Medlemskap koster kr 200,- og betales som en engangssum.

VELKOMMEN SOM MEDLEM

Etter at du har meldt deg inn, vil du få en bekreftelse på din e-post. Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe om medlemskapet.

Hilsen Cato Tjåland,
Daglig leder i Sprek Norge AS

   
* indicates required
    Mine interesser    
   
       
       
       

*Ved å sende inn skjemaet over gir du samtykke til at denne informasjonen blir lagret internt hos Sprek Norge og godkjenner at vi kan ta kontakt med deg per e-post/telefon i forbindelse med medlemskapet. Du kan når som helst melde deg ut om du ikke lenger ønsker å være medlem.

   
           
   

  MEDLEMSFORDELER

  VELKOMMEN SOM MEDLEM

  Etter at du har meldt deg inn, vil du få en bekreftelse på din e-post.
  Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe i forhold til medlemskapet.

  NYTTIGE OG INSPIRERENDE MEDLEMSBREV

  Som medlem vil du få tilsendt et månedlig medlemsbrev med siste nytt om eventer, faglige artikler med inspirasjon/gode tips, og unike rabattkoder/tilbud.

  20%

  20% RABATT PÅ SPORTSHOP.NO

  Som medlem får du 25% rabatt på hele sortimentet i nettbutikken vår - www.sportshop.no

  Her kan vi blant annet friste med prisvinnende treningstøy fra Ronhill, Hilly løpesokker og mye mer.

  25%

  25% RABATT HOS FORUS TESTLAB

  Vi har vår egen testlab i fantastiske omgivelser hos FOMO utenfor Stavanger. Rabatten gjelder:
  • Laktattesting
  • Medisinsk kroppsanalyse
  • Skreddersydde treningsprogrammer

  MEDLEMSPRIS PÅ TRENINGSREISER/UTETRENING

  Ønsker du å delta på en av våre treningsreiser, får du tilgang til rabattkoder som kan brukes ved påmelding. Siden 2013 har nærmere 5000 nordmenn vært med oss på camp i Norge eller Spania. Vi planlegger også oppstart av utetrening rundt omkring i landet. Mer informasjon kommer.

  © 2021 SPREK NORGE AS | ALL RIGHTS RESERVED | DEVELOPED BY MEDIA PERFORMANCE. PLEASE REPORT ANY ERROR ON THIS WEBSITE BY CLICKING HERE.