2. June, 2021

Velkommen til Sprek Norge!

Gjennom lidenskapelig engasjement og høy faglig kompetanse skal vi bidra til å gjøre Norge litt sprekere. Vi er lokalisert i fantastiske omgivelser hos FOMO utenfor Stavanger. Her har vi ansvar for å tilrettelegge for trenings – og helserelaterte aktiviteter for «innbyggerne».

I tillegg tilbyr vi mange spennende aktiviteter både for voksne og barn.

 

FitCamp
Konseptet FitCamp ble lansert i 2013. Da hadde vi blant annet med oss Yngvar Andersen på 2 treningscamper i Sirdal. Siden den gang har vi hatt mer enn 100 arrangementer i Sirdal, Geilo, Norefjell, Lyngdal, Stavanger, Myrkdalen, Altea og Albir. Nærmere 5000 mennesker har deltatt på disse campene, både sommer og vinterstid. 

Camp Sirdal
Hver sommer arrangerer vi Camp Sirdal – sommerleir fra barn mellom 10 og 14 år. Basen vår er idylliske Sirdal huskyfarm. Her får ungene bli med på hundekjøring, ridning, fjellturer, kanopadling, flåtebygging, pil & bue, låvedans, historiefortelling og mye mer. Ekte opplevelser kaller vi det! 

Forus TestLab
Vi har vår egen testlab på basen vår hos FOMO. Her tilbyr vi både medisinsk kroppsanalyse, laktattesting og kostholdsveiledning. Med utgangspunkt i resultatene fra de ulike testene kan vi skreddersy treningsprogram til våre kunder. Erfaringsmessig er dette både motiverende og bevisstgjørende i forhold til egen helse. 

Utetrening
Gjennom hele året arrangerer vi utetrening både for bedrifter og private grupper. Foreløpig er vi kun i Stavanger og Sandnes, men vi planlegger oppstart flere andre steder i landet. 

Sprek Bedrift
Vi har lang erfaring med å levere trening og helserelaterte tjenester til bedriftsmarkedet. Blant våre mest populære aktiviteter er utetrening, medisinsk kroppsanalyse, tembuilding, foredrag og kurs i løpeteknikk. På noen av de mest populære teambuildingene kombinerer vi flere av disse aktivitetene. Målet er å gi gode og kraftfulle opplevelser! Vi mener selv at vi kan tilby noen av Norges råeste arenaer for gjennomføringen. Ønsker man en litt urban variant, er det ikke mye som kan måle seg med FOMO. Bare det å komme inn her, gjør noe med deg. Ønsker du å ta med dine ansatte ut av det utbane miljøet, kan vi tilby Sirdal huskyfarm med blant annet hundekjøring, leirdueskyting, varme stamper og herlig mat.

Sprek 2021
Hvert år arrangerer vi en hel dag med trening, yoga og gode foredrag. Årets event, SPREK 2021, blir arrangert i vår egen «storstue», nemlig hos FOMO på Forus. Mer informasjon kommer snart.

Ta gjerne kontakt for en god prat, enten du er privatperson eller representerer din bedrift.

Hilsen
Cato Tjåland
SPREK NORGE

DEL MED EN VENN

© 2022 SPREK NORGE AS | ALL RIGHTS RESERVED | DEVELOPED BY MEDIA PERFORMANCE. PLEASE REPORT ANY ERROR ON THIS WEBSITE BY CLICKING HERE.