VELKOMMEN TIL VÅRENS TRENINGSFEST!

Lørdag 15. april går årets SPREK NORGE CONVENTION av stabelen på Forus utenfor Stavanger. Vi har fylt dagen med CrossFit, Yoga, Tabata, Intervalltrening, Meditasjon, Foredrag og mye mer! Dette skal bli årets kjekkeste dag for alle som digger trening og en aktiv livsstil.

Målet er å gi deltakerne masse ny inspirasjon og kunnskap samt en skikkelig energiboost sammen med noen av distriktets fremste instruktører. Arrangør er Sprek Norge.

OLE PETTER HJELLE KOMMER!
Det er enormt gledelig at hjerneforsker og lege OLE PETTER HJELLE tar turen til Stavanger denne dagen. Ole Petter skal både holde foredraget «STERK HJERNE MED FYSISK AKTIVITET» og være hovedinstruktør på timen «SMART INTERVALLTRENING».

Adresse for dagen er FORUSPARKEN 2. Her har vi tilgang til supre lokaler som både passer til foredrag og treningsøkter ute og inne. Vår gode samarbeidspartner CrossFit Centrum holder til like ved, så her ligger alt til rette for at det skal bli en skikkelig treningsfest!

Du kan velge mellom hele 17 timer med praktisk trening, yoga og foredrag. En deilig lunsjbuffet med drikke er inkludert! Denne dagen passer for alle nivåer, både kvinner og menn.

FACEBOOK: vi har nå opprettet et arrangement på facebook. Her kommer vi blant annet til å presentere de ulie instruktørene i tiden som komme. Ole Petter har også lovet å stikke innom 🙂 LES MER

VELKOMMEN TIL SPREK NORGE CONVENTION
LØRDAG 15. APRIL KL. 09:00–16:30

En hel dag med masse ny inspirasjon og kunnskap! Passer for alle nivåer, både kvinner og menn.

 

Pris for dagspass: kr 990,-  Inkluderer lunsjbuffet med drikke til en verdi av kr 250!

PROGRAMMET FOR SPREK NORGE CONVENTION

Det er mye kjekt å velge mellom. Lengre nede på siden finner du hele programmet. Det er mulig å bli med på hele 5 ulik aktiviteteter i løpet av dagen, inkludert fellesforedrag med Ole Petter Hjelle. Timevalget gjøres når du booker billett.

PROGRAM

Innetimene vil foregår i Forusparken 2 og i CrossFit Centrum sine lokaler som ligger kun 2 minutters spasertur fra hverandre,. Utetimene vil også gjennomføres like i nærheten.

Oppmøteadresse: Forusparken 2, 4033 Stavanger
Når: 15. april kl. 09:00 – 16:00

LØRDAG 15. APRIL

09:00 – 09:50

Registrering/velkommen

10:00 – 10:45

Yoga, Trolljegertrening, CrossFit eller FitRope Workout

11:15 – 12:00

Zumba Energy, Trolljegertrening, Tabata eller Strenght & Release

12:00 – 13:00

Lunsj og mingling

13:00 – 14:00

Foredrag med Ole Petter Hjelle: "Sterk hjerne med fysisk aktivitet"

14:15 – 15.00

Moving Chi, Smart intervalltrening, Build & Burn eller Circle Challenge

15:30 - 16.15

Meditasjon, Smart intervalltrening, Cardio & Core eller Strikk Workshop

MER INFORMASJON

INSTRUKTØRER:
I tillegg til Ole Petter Hjelle, får du oppleve noen av distriktets fremste instruktører denne dagen. Olian Lopez Hustøl (Moving Chi), Cato Tjåland (Circle Challenge), Siri Tuseth (Yoga), Kristian Dahl (FitRope Workout), Inger Eik Ravndal (Functional Strenght/Mobility), Yaneluz Jimenez (Zumba Energy) og Marianne Linjord (Strikk Workshop) er alle bekreftet. I tillegg kommer teamet fra CrossFit Centrum & Trolljeger!!

Når du booker din billett, får du også beskjed om å velge de timene du ønsker å delta på. Totalt kan du bli med på 5 ulike aktiviteter gjennom dagen inkludert foredrag med Ole Petter Hjelle. Det er plass til alle på foredraget, så her trenger du ikke booke plass.

Vi har opprettet et arrangement på FACEBOOK der vi blant annet kommer til å legge ut praktisk informasjon og gi en presentasjon av alle instruktørene. Du finner det ved å klikke HER

Lurer du på noe, så ikke nøl med å ta kontakt.
Send en mail til post@spreknorge.no
Eller slå gjerne på tråden, tlf: 40 86 13 35

VI GLEDER OSS TIL Å SE DEG PÅ ÅRETS SPREK NORGE CONVENTION!

ADRESSE: FORUSPARKEN 2, 4033 STAVANGER
NÅR: LØRDAG 15. APRIL

FØLG MED PÅ VÅR FACEBOOK-SIDE >>

© 2022 SPREK NORGE AS | ALL RIGHTS RESERVED | DEVELOPED BY MEDIA PERFORMANCE. PLEASE REPORT ANY ERROR ON THIS WEBSITE BY CLICKING HERE.