bedrift

Framtiden ligger i fornybar energi. Denne energien starter alltid med oss selv. Sprek Norge ønsker å gi deres ansatte økt energi og livskraft gjennom lidenskapelig engasjement og høy faglig kompetanse.

Dette er noen av våre referansekunder: Lyse Energi, Volvo Kverneland Bil, Deloitte, Dong Energy, Centrica Energy, Jadarhus og Skretting. Vi er for tiden med i et forskningsprosjekt i regi av Universitetet i Stavanger. Her har vi har ansvaret for testing og analyse av deltakernes kroppssammensetning ved hjelp av det avanserte måleinstrumentet InBody770.

Her er noe av det vi kan tilby :

image

Kroppsanalyse med InBody770

Sprek Norge er de aller første og eneste i Rogaland som kan tilby kroppsanalyser med nyheten InBody 770. Instrumentet regnes som markedets mest nøyaktige og brukes blant annet av flere sykehus og NTNU. Jevnlige analyser har vist seg å være veldig motiverende og bevisstgjørende i forhold til egen helse. Ut i fra resultatene kan vi hjelpe den enkelte med å skreddersy trening – og kostholdsopplegg. Utstyret er mobilt og lett å ta med til bedriften deres.

image

Events

Vi tilrettelegger, skreddersyr og gjennomfører arrangementer for både store og små grupper. Målet vårt er å skape noe unikt som tar utgangspunkt i den fornybare energien i enkeltmennesket.

Vi har god erfaring med å kartlegge behov for deretter sammen med oppdragsgiver å tilby gode opplevelser for deres ansatte. Det er stor variasjon på en arbeidsplass i forhold til den enkeltes nivå og interesse relatert til helse og aktivitet. Vi er opptatt av at et event skal passe for alle.

image

Utetrening

Utetrening har de siste årene blitt mer og mer populært. Våre dyktige instruktører kommer gjerne til dere og gjennomfører treninger i nærområdet. Blant våre mest populære aktiviteter er løping og «Circle Challenge». «Circle Challenge» er en form for sirkeltrening som involverer bildekk, tau, slegger, sandsekker mm. Gøy og utrolig effektivt!

image

Kurs i løpsteknikk

Våre instruktører har bakgrunn som aktive løpere i norgestoppen og har gjennom flere år utviklet unike kunnskaper innenfor løpsteknikk. Kurset er midt i blinken for den som ønsker inspirasjon og tips til å forbedre løpeteknikken. Ved å gjøre små justeringer kan en oppnå et mer effektivt løpesteg og redusere skaderisikoen. Kurset består av en teoretisk del (30 min) og en praktisk del (60 min). Alle kan delta, uavhengig av nivå.

image

Foredrag

Vi tilbyr foredrag innenfor ulike temaer relatert til trening og helse. I tillegg til egne foredragsholdere, har vi ved flere anledninger brukt kjente navn som Raphael Poireè, Yngvar Andersen, Berit Nordstrand og Kari Jaquesson. Her er noen av våre mest populære foredrag: Pust deg til økt livskraft «Sprek på 14 uker», «Blodsukker og prestasjon på jobben», «Smart mat, effektiv trening»

Created by icon Multimedia Nordic